Gode hudpleie rutiner steg for steg

1. Rens

Masser rensemidelet inn i huden din (ikke glem bak ørene) før du tilsetter vann og skyller av. Tips: vask med varmt vann og sprut med kaldt vann på huden din for å lukke porene.

2. Klapptørr

For å unngå å skrape den delikate ansiktshuden din. (Bruk et rent ansikts håndkle hver morgen for å forhindre opphopning av kviser og bakterier)

3. Ansikts serum

Appliser på tre fingre på midten, spre litt og litt over hele ansiktet før du masserer inn i huden din i runde bevegelser.

4. Øyekrem

Bruk en veldig liten erte størrelse på fingeren, og spre rundt på hunden rundt øynene før du bruker ringfingeren forsiktig til å massere forsiktig inni på huden rundt øynene. Mange hopper over dette trinnet, men huden rundt øynene våre er tynnere enn resten av ansiktet og krever en separat krem. Tips for mørke sirkler: lette berøringer under øyet ved å bruke alle fingrene for å stimulere sirkulasjonen, da mangel på sirkulasjon er det som kan forårsake mørke sirkler.

5. Moisteriser 

Bruk solkrem med minst SPF30! Opptil 90% av synlig hud aldring skyldes miljøfaktorer som UV-stråler, til og med det kunstige lyset du utsetter deg for akkurat nå som du leser dette på enheten din og forurensning. Det er viktig å beskytte huden din mot dette!
Ikke bare når det er sol ute, men hele tiden. UVB beskytter bare huden din mot solskade mens Broadspectrum / UVA (A for aldring) beskytter den på daglig basis mot aldring. Når du først blir vant til det, føles det som et 2 minutters ritual du bare må gjøre.

Ekstra fine tips:

  • Dobbelt rens – for en grundigere rens med din daglige hudpleie rutine.
  • Antioksidant ansikts serum – som en avokado oksiderer når den blir utsatt for oksygen i luften, skjer det samme med huden vår på daglig basis, og det er derfor vi har flere hud tilstander i ansiktet mer enn noen annen del av kroppen vår.
  • Øye Serum – Den er kraftigere enn et øyekrem når den kommer inn i de dypere lagene i huden. Påfør
    på samme måte som en øyekrem.
  • Broadspectrum / UVA Protector – Bruk en SPF50 for enda mer beskyttelse og bruk i oppadgående bevegelser for å løfte huden din.

Har du spørsmål er du velkommen til å bestille en gratis konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere!