Karim Sayed

Ansvarlig lege

Karim Sayed (født 1975 i Oslo) er utdannet almenlege ved Universitetet i Oslo. Han har jobbet med kosmetisk medisin i 10 år, og har gjort flere tusen behandlinger. Han er også medisinsk ansvarlig for Gatehospitalet i Oslo, og for Senzie Akademiet som utdanner kosmetisk dermatologiske sykepleiere. Han er lektor på Universitetet i Sørøst-Norge og er International trainer for det Allergan, verdens største produsent av fillere (Juvederm), og produsent av det kjente rynkebehandlingsmiddelet.

Karim er ansvarlig for en rekke workshops og kurs i Norge innenfor avanserte filler- og rynkebehandlinger. Han er særlig opptatt av komplikasjoner; både håndteringen og forebyggingen av disse. Karim hjelper til med å løse komplikasjoner ved fillerbehandlinger fra hele Norge og er Allergan´s komplikasjonsekspert. Hos Karim er du i trygge og kyndige hender.

Spesialfelt: Alt av filler og toxin-behandlinger fra grunnleggende til avanserte behandlinger på feltet.  Han har også mye erfaring med laserbehandlinger. Han er opptatt av å få naturlige resultater.

«Jeg er opptatt av estetikk, skjønnhet, naturlige resultater og trygge behandlinger»