Behandlingen alle snakker om!

Profhilo er den første BDDE-frie og injiserbare hyaluronbaserte produktet for behandling av slapp hud. Den har en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre (64mg/2 ml) på markedet.

Profhilo egner seg for deg som ønsker en anti-aldringseffekt ved at huden strammes opp og hudkvaliteten forbedres.

Alle som har tegn på aldrende hud kan ha nytte av en behandling med Profhilo.

Høres dette ut som en behandling for deg? Bestill en konsultasjon og finn ut hva Profhilo kan gjøre for akkurat din hud.

En effektiv, ikke-kirurgisk ansiktsløftning.

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv.

Profhilo består av hyaluronsyre, som injiseres inn under huden via få stikk. Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og skinboosters. Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som sammen med dens unike formel gjør det mulig at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon.

Profhilo er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre da den er fri for BDDE bindinger, som vi kjenner fra fillers og skinboosters.

Hva kan du forvente av resultat?

Produktet forblir i huden i omtrent 28 dager.

  • Gjennom sakte frigjøring av hyaluronsyre i løpet av denne tiden aktiveres fire forskjellige typer kollagen og elastin.

  • Etter 4 uker bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat.

  • Full effekt forventes etter 2-3 måneder.

  • Resultatet varer i omtrent 6 måneder, deretter vil tiden være inne for en oppfølgingsbehandling.

Om Profhilo behandlingen

BEHANDLINGEN

Profhilo injiseres via meget få stikk i området med løs og kreppet hud. Spredningen av produktet er stor, som gjør at hele huden blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres. Profhilo øker ikke volumet i huden som ved filler injeksjoner, derfor blir resultatet aldri kunstig og unaturlig.

ETTER BEHANDLING

Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene, hvor injeksjonen er utført, ses. Det kan ligne små myggstikk. Disse forsvinner innenfor 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker. Som utgangspunkt kan man dra på jobb dagen etter behandling.

Vi anbefaler 2-3 behandlinger for best resultat. 4 uker etter injeksjonene vil huden være betydelig strammet opp. Resultatet av behandlingen er langvarig, og kan holde over ett år. Vi anbefaler å ta vedlikeholdsbehandling 1-2 ganger i året.

Bestill time

Du kan bestille time selv på nettet eller sende en e-post til: post@nobelmedispa.no så hjelper vi deg.