Restylane Skinbooster

Hvorfor er Skinbooster så populær?

Produktene i Restylane Refresh-serien kan bidra til en gradvis forbedring av hudens tilstand og elastisitet samt redusere fine linjer og skjønnhetsfeil. Du kan få en hud som ser friskere og sunnere ut med Restylane Skinboosters-behandlinger.

Du kan føle forskjellen!

Drømmer du om en strålende frisk og glatt hud som gjør at du føler  deg vel? Restylane® Skinboosters™ gjør det lett å bli glad i huden sin  igjen.

Etter noen behandlinger spesielt tilpasset din hud, vil du oppdage at  du har fått en glattere, smidigere og mer strålende hud. Du kan også få  sunnere hud i ansiktet, på hendene, halsen og brystpartiet  (dekolletasje). Resultatene kan få deg til å oppleve huden din på en  helt ny og positiv måte.

Restylane Skinboosters har vært brukt som estetisk behandling av  leger i 15 år, og i løpet av disse årene har det blitt utført over 5,5  millioner behandlinger.

  • Det vanlige er 2–3 injeksjonsøkter med 2–4 ukers mellomrom, slik at hudens elastisitet og glatthet gjenopprettes gradvis

  • I samråd med behandleren din kan dere sette opp jevnlige oppfølgingsøkter (ca. hver 6. måned) for å oppnå langvarige resultater

Kliniske studier dokumenterer at Restylane Skinboosters har  langvarig effekt i form av forbedret elastisitet i ansiktet og på  hendene i opptil 12 måneder etter den første behandlingen.

Bestill time

Du kan bestille time selv på nettet eller sende en e-post til: post@nobelmedispa.no så hjelper vi deg.