Rynkebehandling (botox)

Behandlingen foregår ved at det injiseres Botox i de utvalgte musklene i ansiktet slik at disse slapper av. Dette fører til at rynker som er tilstede ved muskelaktivitet glattes ut og huden blir jevnere og glattere.

Behandlingen vil ikke lamme musklene fullstendig, slik at man fortsatt vil ha bevegelse og ikke føle seg stiv og «lammet». Resultatet er ikke permanent og varer i ca 3-5 måneder.

  • Alle som utfører denne behandlingen hos oss får en gratis oppfølgingstime etter to uker

  • Varigheten vil da kunne være noe kortere.

  • Effekten er forbigående og varer i gjennomsnitt 3-5 mnd avhengig av muskelaktivitet.

  • Man vil ikke se resultatet direkte etter behandling. Effekten kommer gradvis med full effekt innen 10-14 dager.

For nye pasienter

Alle nye pasienter må vurderes og forordnes av klinikkens ansvarlige lege før behandling kan gjennomføres. Dette gjøres via e-konsultasjonsskjema som sendes til deg før behandlingen. Vurderingen varer i et år og er uten ekstra kostnad dersom behandling utføres.

Nedetid

Rett etter behandlingen vil området som er behandlet være litt rødt, og man kan se litt hevelse på innstikkstedet. Hevelsen vil normalt forsvinne innen ca 30 min. Du skal ikke ta på og massere området i etterkant av behandling. Unngå trening samme dag.

Ikke ligge flatt på 6 timer for å unngå uheldig spredning av medikamentet.

*21 års aldersgrense på injeksjonsbehandlinger

Rynkebehandling pris

1 området kr 2490,-

2 områder kr 2790,-

3 områder kr 2990,-

Bestill time

Du kan bestille time selv på nettet eller sende en e-post til: post@nobelmedispa.no så vil en av våre medarbeidere ta kontakt med deg snarest